Tarinani

Kymmeniä vuosia on erilaiset juhlat ja tapahtumat kuuluneet vahvasti elämääni, vaikka varsinaisesti se ei ole ollut ammattini.

Vietin lapsuuteni kukkien keskellä, kotonamme oli puutarha. Neljäkymmentä vuotta sitten, yksi myyntipaikoista sijaitsi Wanhan Osulan vastapäätä Haukivuorella ja siinä näyttää edelleen olevan ne kaksi mäntyä, joiden väliin aamulla kukkalaatikot aseteltiin. Myöhemmin perhejuhlat tulivat tutuiksi, kun äitini kukkakaupassa valmisteltiin häitä ja hautajaisia.

Valmistuin nuorena kampaajaksi ja myös siinä työssä sai kokea juhlaa ja estetiikan riemua. Lisäksi harrastuksena on ollut aina leipominen ja juhlien järjestäminen.

Työ vei minut Pohjanmaalle 1990-luvun alussa ja viimeiset kymmenen vuotta työ on kuljettanut minua eri puolille Suomea ja myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Ammattitutkintoja on kertynyt työn ohella kaikkiaan viisi. Olen Awen Oy:n perustaja ja osakas. Tämä työ on antanut minulle paljon kokemusta erilaisten tapahtumien, tilaisuuksien ja opintomatkojen järjestämisestä Suomessa ja ulkomailla.

Ennen vuosituhannen vaihtumista perheemme osti Haukivuorella sijaitsevan Hiekkarannan kiinteistön. Reilut kymmenen vuotta se oli vilkkaassa käytössä perhekotilasten ja heidän omaistensa taholta. Perunoita keitettiin päivittäin kymmenen litran kattilalla ja vietettiin monenlaisia juhlia. Viime vuodet on menty ”pienemmällä liekillä”, mutta nyt on tullut oikea hetki tehdä jälleen jotain uutta.

Vahvuuteni on kokonaisuuksien hallinta ja luovuus. Minulla on jatkuvasti uusia ideoita ja sitkeyttä myös toteuttaa niitä. Elämä on opettanut myös sen, että kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Riittää kun tietää, että mitä haluaa ja etsii sitten tahon, joka sen toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaihtelevat työtehtävät ja muuttuvat asiakkaiden tarpeet ovat auttaneet minua kehittymään. Teen edelleen mielelläni työtä laadukkaan työelämän saavuttamiseksi erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Tämän työn vastapainoksi haluan hyödyntää vuosikymmenien kokemuksen juhlien ja tapahtumien järjestäjänä ja tuottaa asiakkailleni unohtumattomia elämyksiä.

Suhtaudun intohimoisesti kaikkeen siihen, mitä kulloinkin teen. Minulle tärkeimmät asiat ovat laatu ja esteettisyys. Tarjoan asiakkailleni vain sellaista tuotetta tai palvelua, johon itse olen tyytyväinen.

Toivon, että voin tehdä yhteistyötä juuri sinun kanssasi.

Taina

Tiedustelut ja varaukset